GITAS, Kranj, d.o.o.

Podjetje PeakWash kot proizvajalec pralnih sistemov na prvo mesto postavlja vrhunske kakovostne materiale in visoke tehnologije. Podjetje je v 10 letih delovanja postalo močan in vpliven proizvajalec pralnih ploščadi.

PeakWash pralni sistemi so zasnovani tako, da ustrezajo individualnim zahtevam naših strank. Imamo bogate izkušnje s fiksnimi in mobilnimi sistemi za pranje tirnih vozil, sistemi za pranje na pobočju in sisteme za pranje do širine 6 m, sistemi za pranje koles in podvozja za tovorna, gradbena vozila in delovne stroje. Izdelujemo dezinfekcijske sisteme za razkuževanje vozil pred vstopom v objekte za predelavo hrane in sisteme za pranje za dekontaminacijo rezervoarjev za oskrbo in za dekontaminacijo tovornih površin. Sisteme se uporablja na gradbiščih, deponijah, kamnolomih z namenom preprečevanja nanašanja gradbenega prahu in blata na cestno infrastrukturo.

Pošlji povpraševanje

Na razpolago smo vam za vsa dodatna vprašanja in informacije. Prosimo izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Bodite obveščeni o Gitas novostih, nasvetih in akcijskih ponudbah

Pooblaščeni prodajalec

Pooblaščeni prodajalec

Pooblaščeni prodajalec in serviser zastopanih blagovnih znamk

Varen spletni nakup

Varen spletni nakup

100 % varen in udoben nakup iz domačega naslonjača

Nakup izdelkov na obroke

Nakup izdelkov na obroke

Hitro in enostavno obročno odplačevanje z Leanpay

Hitra in zanesljiva dostava

Hitra in zanesljiva dostava

Zagotovljena varna in brezskrbna dostava do vaših vrat

© Vse pravice pridržane 2024. Izdelava: Kokos Agency

04/23 15 700 PIŠITE NAM