GITAS, Kranj, d.o.o.

Blagovna znamka Camper WC Wash italijanskega podjetja Sela Cars ponuja svojo patentirano linijo opreme za kampe in postajališča za avtodome.

Linija je posvečena praznjenju odpadnih voda iz rezervoarjev različnih vozil. Oprema za postajališča za avtodome omogoča enostavno, hitro in sanitarno ustrezno uporabo postajališč. Praznjenje odpadnih voda, kemičnih WC-jev, sistemi za točenje sveže vode, električne omarice za napajanje, itd. Vsa oprema je izdelana iz nerjavečega jekla, robustna in odporna na vremenske zahteve (ogrevano v zimskem času). Linija Camper WC Wash bo nadgradila postajališča za avtodome in povečala njihovo ponudbo ter zadovoljstvo uporabnikov. V Sloveniji smo že opremili postajališča za avtodome v prenovljenem kampu Špik (Gozd Martuljek), v kampu Lucija (Portorož), … Camper WC Wash ima v svoji ponudbi tudi linijo stebričkov za oskrbo v kampih, PZA ali marinah. Na izbiro so različne izvedbe stebričkov z električnimi vtičnicami, stebrički s pitno vodo, stebrički za gasilne aparate, … Oprema je izdelana iz nerjavečega jekla ali polimernih materialov in je robustne izdelave.

Pošlji povpraševanje

Na razpolago smo vam za vsa dodatna vprašanja in informacije. Prosimo izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Bodite obveščeni o Gitas novostih, nasvetih in akcijskih ponudbah

Pooblaščeni prodajalec

Pooblaščeni prodajalec

Pooblaščeni prodajalec in serviser zastopanih blagovnih znamk

Varen spletni nakup

Varen spletni nakup

100 % varen in udoben nakup iz domačega naslonjača

Nakup izdelkov na obroke

Nakup izdelkov na obroke

Hitro in enostavno obročno odplačevanje z Leanpay

Hitra in zanesljiva dostava

Hitra in zanesljiva dostava

Zagotovljena varna in brezskrbna dostava do vaših vrat

© Vse pravice pridržane 2024. Izdelava: Kokos Agency

04/23 15 700 PIŠITE NAM