GITAS, Kranj, d.o.o.

Bitimec s svojo linijo enokrtačnih mobilnih pralnic Speedy Wash revolucionira pranje tovornih vozil, avtobusov, prikolic, cistern in vagonov.

Podjetje odlikuje razvoj in proizvodnja visoko inovativnih rešitev za specifične potrebe uporabnikov: razvoj in proizvodnja strojev za industrijsko čiščenje, pranje avtobusov, tovornjakov in vlakov ter električnih komandnih in nadzornih plošč ter programske opreme. Njihove enokrtačne mobilne pralnice omogočajo preprost, ekonomičen in hiter način čiščenja večjih vozil. Zaradi mobilnosti pralnice vam ni več potrebno skrbeti za pralne ploščadi – s pralnico lahko sami enostavno upravljate in jo pripeljete do vašega vozila, prav tako pa jih lahko enostavno pospravite. En avtobus vam bo vzel zgolj 6-8 minut vašega časa. Ohišje naprave pralnic je izdelano iz nerjavečega jekla, delovanje je možno s pomočjo baterij, elektrike ali diesel motorja. Pralnica ima vgrajen rezervoar za vodo in detergent, pranje vozil pa je enostavno, hitro in možno kjerkoli se nahaja vaše vozilo.

Pošlji povpraševanje

Na razpolago smo vam za vsa dodatna vprašanja in informacije. Prosimo izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Bodite obveščeni o Gitas novostih, nasvetih in akcijskih ponudbah

Pooblaščeni prodajalec

Pooblaščeni prodajalec

Pooblaščeni prodajalec in serviser zastopanih blagovnih znamk

Varen spletni nakup

Varen spletni nakup

100 % varen in udoben nakup iz domačega naslonjača

Nakup izdelkov na obroke

Nakup izdelkov na obroke

Hitro in enostavno obročno odplačevanje z Leanpay

Hitra in zanesljiva dostava

Hitra in zanesljiva dostava

Zagotovljena varna in brezskrbna dostava do vaših vrat

© Vse pravice pridržane 2024. Izdelava: Kokos Agency

04/23 15 700 PIŠITE NAM