GITAS, Kranj, d.o.o.

Moby Dick kot blagovna znamka švicarskega podjetja Frutiger z dolgoletno tradicijo razvoja in proizvodnje sistemov za pranje vozil.

V svojem programu ima preko 20 različnih sistemov za pranje koles in podvozij gradbenih vozil ter delovnih strojev. Na tržišču predstavljajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo izvedbe. Ponujajo nujno potrebne rešitve na področju onesnaževanja cest in emisij prahu ter s tem povezane škode, ki jih ustvarjajo gradbišča in obrati za recikliranje. Pralne ploščadi MobyDick bodo zagotovile, da bodo umazana vozila gradbišča vedno zapustila čista. Glavni namen je preprečevanje nanašanja prahu, gradbenega ter odpadnega materiala na ceste. Pralni sistemi so lahko mobilni (gradbišča) ali stacionarni (deponije, kamnolomi, betonarne, itd.), s pomočjo naprave za recikliranje odpadne vode pa omogočajo večkratno uporabo le te. Pranje se izvaja z reciklirano vodo pod pritiskom, največji poudarek so usmerjeni curki v kolesa oziroma profil koles. Protiprašni topovi omogočajo nadzor prahu in delujejo neposredno na prašne delce v zraku.

Pošlji povpraševanje

Na razpolago smo vam za vsa dodatna vprašanja in informacije. Prosimo izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Bodite obveščeni o Gitas novostih, nasvetih in akcijskih ponudbah

Pooblaščeni prodajalec

Pooblaščeni prodajalec

Pooblaščeni prodajalec in serviser zastopanih blagovnih znamk

Varen spletni nakup

Varen spletni nakup

100 % varen in udoben nakup iz domačega naslonjača

Nakup izdelkov na obroke

Nakup izdelkov na obroke

Hitro in enostavno obročno odplačevanje z Leanpay

Hitra in zanesljiva dostava

Hitra in zanesljiva dostava

Zagotovljena varna in brezskrbna dostava do vaših vrat

Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletna stran in spletna trgovina) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

slovenski podjetniški sklad
evropski sklad za regionalni razvoj
ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

© Vse pravice pridržane 2021. Izdelava: Kokos Agency

04/23 15 700 PIŠITE NAM